mike gonzalez




küçükken çift taraflı montlar nasıl ilgimi çekerdi:) farklı gelirdi en azından.. fiyatları da digerlerine göre daha yüksek olurdu falan :)
bir tasarımcının bunu uyguladıgını ilk defa görüyorum sanırım.. {çoşkun hürsel olsaydı şimdi bu konun tarihini araştırarak bizi aydınlatırdı}

sitesi..

Unknown

2 yorum:

Kürksever dedi ki...

Yettim! :)

Bana biraz "sert" geldi Mike Gonzalez'in tasarımları, yani böyle giyinmiş bir kadın doğrusu gözümü biraz korkutur, yanına yaklaşmaya çekinirdim:) Artık bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi siz karar verin:)

Çift taraflı montlar ve kabanlar çok işlevsel olabiliyorlar. Mesela bir tarafı kürk, diğer tarafı su geçirmeyen bir kumaştan yapılan kaban ve mantolar, yağışlı mevsimlerde çok kullanışlı oluyor. Ama çift taraflı kıyafetlerin dikimlerine daha bir özen göstermek gerekiyor. Bir de, böyle iki farklı kumaşın birini dış birini astar olarak kullanmanın ötesinde, tek bir kürkün bir tarafının kürk diğer tarafının süet deri olarak kullanıldığı kıyafetler var, ama bunların işçiliği çok zor, çok zahmetli ve özen gerektiriyor. Bu nedenle ancak Dennis Basso, Fendi gibi en lüks markalar yapıyorlar.

Unknown dedi ki...

blog camiasının ögretmeni geri döndüğün için çok mutluyum ben =) hoşgeldin =)