Yeni alısveris trendi: Blogger Bazaar

Hayatımda çok büyük zevk alarak yaptığım nadir işlerden biriydi Blogger Bazaar. Etkinliğin kurgulanması, hazırlık çalışmaları, Eminönü ziyaretleri, yazışmalar, bakışmalar.. Ardı arkası kesilmeyen ama zevkle yapılan işler..

Blogger Bazaar günü gelip çattığında ise sabahın 5 inde kalkmışım, uyumamışım hiç umrumda değildi. Heyecan her tarafımızı sarmıştı sanki.. Önce bloggerlar gelmeye başladı ardından kapıları açtığımız gibi Curcuna da kendini bulan misafirlerimiz. Akşam 7 e kadar hiç durmadan devam etti ziyaretçi girişleri, 250 kişi saydık biz o gün, ne büyük mutluluk bizim için. Günün sonunda tek tek hepsine teşekkür postası yollamak istedik canı gönülden.

Hazır teşekkürleri sıralamaya başlamış iken;
Blogger'larıımız: Berilla, Deniz Saatçioğlu, Dilara Köseler, Duygu Şenyürek, Esra Eba, Ginger's Bazaar, Moda Duygusu, NimoStylo, Puk Fashion, Vişne Tadında, Tobesh's Style World, Zeynep Erkefeli, What's Next.
Sponsorlarımız: StilSOS, Stylestories.net, Kom, Sopsy, Marcatelli, Tarzimon, Candia.com.tr, Visionteractive, HappySocks, ÇiçekSepeti, China Glaze, MissCookiess, Mustafa Soydan.
Mekanımız: Curcuna
Yardımeli Uzatanlar: Göze Şener, Elif Gürsoy, Elina Nikolayevna, Taner Özçelik, Busem Kurtcan, annem, kardeşlerim ve daha nicesi.
Ve tabisi Selin Çetinkaya & İlknur Şener
Hepinize çok çok teşekkür ederim. Hiç bir zaman unutmayacağım çok güzel bir başlangıç oldu benim için.
Blogger Bazaar etkinliğinin devamı geliyor bu yüzden bizi #BloggerBazaar hashtagi ile takip edebileceğiniz gibi @BloggerBazaar mention ı ile twitter ve instagram dan da takip edebilirsiniz.

XoXo,
  photo girlshygirlguidelogo.jpg

Unknown

4 yorum:

MERVE dedi ki...

tebrik ederim çok güzel bir etkinlik bu...

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Merveee =)

Aquaris Blog dedi ki...

cok güzel bir gündü
senınle sonunda tanıştım şeker şey :)

Unknown dedi ki...

Ay iyi ki tanıştık =) iyi ki geldin kuzum =)