masam [3]



zaten kafamda böyle bir masa var.. yani bi yerden bulucam.. çünkü biliyosunuz bizim mobilya mağazalarında hakikaten elle tutulur hiç birşey yok.. neyse eskiciden falan filan ayarlanır..
asıl olaya gelmek gerekirse..kalp panoya bayıldım.. amma ve lakin nasıl olmuş o ben anlamadım.. benim aklıma şu binaların yalıtımında kullanılan köpükler geldi..onun üstünü kumaşla kaplasam olur sanırım? sizce?
kaynak..

Unknown

7 yorum:

Nasilgiysem dedi ki...

olur olur... strafordan yapabilirsin. benim küçükken böyle bir kalp panom vardı, annem bir fuardan getirmişti. strafor üzerine kumaş kaplanmıştı aynen bu şekilde.

Beril Öke Gülen dedi ki...

evet ben de strafordan yap diyecektim, daha önce söylenmiş zaten.

kumaşla kaplarsan belli yerlerinde büzgüler yapabilir, onun yerine boyamak daha praik olabilir bence ama yine de sen bilirsin,pano senin panon. :)

Çukurcuma'da bir antikacıda fotograftakine benzer bir masa görmüştüm bir de..

Unknown dedi ki...

paylaşmanın gözünü seveyim yaaa =) saolun kızlar.. büyük ihtimalle önce kumaşla denerim olmaz ise boyarım.. masa içinde benimde aklımda antikacılar var tabiki =P herzman oldugu gibi=) çukurcumayada bi bakarım =*

Beril Öke Gülen dedi ki...

hey gidi hey :)) 17 Temmuz 2010'da yorum yapmışım :)) peki bu masa hayali, gerçeğe dönüştü mü? :)

Unknown dedi ki...

maalesef onun yerine paramı gardrobumu genişletmek ile harcıyorum =P

Beril Öke Gülen dedi ki...

:) olsun, gerçekleşir bir gün :) strafor ucuz bir malzeme ama kalp panoyu yapabilirsin en azından, bir yandan gardırobunu genişletirken :)

Unknown dedi ki...

heee onu yaptım sıkıldım attım bile =)