Yeni Alısveris Trendi 'Blogger Bazaar'

 30 Haziran günü Blogger Bazaar'ın ikincisini gerçekleştirdik. Havanın azizliğine ugrayıp alt kata geçmek zorunda kaldık ama Mürekkep'e de yakışmışız öyle değil mi? :)
Parfümden takıya geniş bir ürün yelpazesi olan genç alışveriş sitesi Mizu.com ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğimize alanda eşlik eden markalarda çok eğlenceliydi. Tevfik Bozdağ, bizleri makyaj tüyoları ve süprizleri ile şımartırken gözüm ProNails standındaydı.. Havyar oje uygulaması yaptılar, çok şık ve farklı bir uygulama.
 Mekanımız Mürekkep, stand açan 11 bloggerın ürünleri ile doluydu. Demedi demeyin erken saatlerde gelenler en nadide parçaları kapıyorlar.
 Bu sefer bizimle olan 3 erkek bloggerın şerefine çok şık bir sponsorumuz vardı. Kiğılı! #hayalimdekiErkek etiketiyle tüm gün kombinler yapıp paylaştık. Kazanan ise 100 TL lik hediye çekinin sahibi oldu.

Bir de mekanda miss gibi kokan bir marka vardı ki! Lush! Hep gel yine gel. 


 Biz herzamanki gibi çok eğlendik, etkinliğin bir parçası olan  Ada Dileksiz, Göze Şener, Ahu Ataşel, Lunapark Queen, Oh Happy Studio, Tuğçe Dadandı, Onurollstyle, Oyita, Rococosh,
 Rookie Icon, Ümit Temurcin'e ve Selin ile İlknur'a buradan öpücüklerimi iletiyorum.


Sponsorlarımız Mizu.com, Kiğılı, ProNails, Lush, MissPoem, MAC, Bioderma, Postkolik, MissCookiess,
 Tevfik Bozdağ ve Curcuna'ya teşekkürler.

 photo girlshygirlguidelogo.jpg


Unknown

Hiç yorum yok: