building block





bir internet gezintisi sırasında gördüğüm bu tasarımı.taklit etme isteğini durduramadım,çünkü maalesef kendisi tokyonun ucsuz bucaksız köşelerinde duruyor.. siz de taklit edin evinizde diye paylaşıyorum =)

kendime not: haaaaala eminönüne gidip kumaş alacaksın.ayıp.

Unknown

6 yorum:

Peaceinwonderland dedi ki...

Böylesine küçük bir blog'u nereden buldun?

Unknown dedi ki...

nasıl geziniyorum nette bir bilsen =) şu gezintiyi bir türk bloglar arasında da bir yapabilsem =) 619842 tane izleyicim olucak ama.. türk bloglarda hep aynı şeyler var 5 dk bakınmam yeterli oluyor...

yabancı ve özellikle design temalı blogları gezerken bazen 2343455 tane sekme açtıgımı fark ediyorum =)

Unknown dedi ki...

Walla bende Türk blogları hakkında senin gibi düşünüyorum.Yabancı blogları tıkladığın an her post ayrı birşey öğretiyor=))

Unknown dedi ki...

dimi aysun ya =) valla öyle gıcık bi durum ki..

Adsız dedi ki...

blogunuza tesadüfen denk geldim, epey bakındım. Dikkatimi çeken bir konu oldu ki; o da sürekli bir şeyleri taklit etmekten bahsetmeniz ve insanları da buna teşvik etmeniz. Hadi pahalı bulup, edinemediğinizden evde kendinize bir şekilde yaptınız diyelim, bari bunu iyi birşeymiş gibi önermeyin. İnternet üzerindeki fotoğrafları bulup, blogunuza eklemekten emek olarak bahsetmiş, kaynak gösterilmesini istemişsiniz ama "asıl emekle" yapılan şeyleri siz gayet rahatlıkla taklit etmekten ve yapın demekten sakınmıyorsunuz. Güzel bir blog hazırlamışsınız ama seçtiğiniz ürün ve tasarımcılara da saygı gösterirseniz daha iyi olur sanırım. Haliyle Tokyo'da da olsa, emek sarf ediliyor, vakit harcanıyor...

Unknown dedi ki...

sevgili adsız bu kadar şeyi yazıp isminizi yazmaya üşenmeniz garip.. öncelikle evet emek sarfediyorum koydugum şeyler kolayca bulunabilseydi herkes yapardı aynısını.. benim amacım burda farklı şeyler paylaşmak.. arada yapılabilir olan şeylerin altına not düşünüyorum sadece.. kimsenin oturupda aynısını yapıp satacagını falan düşünmüyorum. ki burda çantadan alınması gereken fikir etamini uygulama şekli. ben sadece bunu dile getirmişim.dile getirmesemde insanlar bunu burdan fikir olarak alıcaklar bende çok memnun olucam. bundan sonra hadi bunu yapmaya çalışalım diye yazılar eklemiycem altına sizin ricanızla.büyük ihtimalle herkesi engellemiş olurum böylece.. teşekkürler.Adsız..