Short Shorts




İlkbahar- Yaz Şort Trendleri

Yaz geldi çattı, tişört ve şort sezonu da açıldı. Bu sezonun şort trendleri nelermiş, gelin bir bakalım.

1.Boyfriend şortlar
Paçası biraz uzun ve kalçası düşük olan boyfriend şortlar sezonun en gözde modellerinden biri. Onları salaş bir tişört veya bol bir gömlekle giymeyi tercih edin. Yandan asmalı küçük bir çanta ile de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

2. Botanik baskılı şortlar
Çiçekli, tropikal desenli şortlar geçen yaz olduğu gibi bu sezon da revaçta. Doğayı anımsatan bu birbirinden renkli şortlar ile yaz aylarında kombininize canlılık katacaksınız. Albenisi yüksek olan bu modeli kot bir gömlek ile giyerek cool bir hava yakalayabilirsiniz.

3. Yüksek belli kot şortlar
Yüksek belli kot şortlar bu sezon da hakimiyetini koruyor. Eski zamanları anımsatan yüksek bel şortları, kolsuz, baskılı tişörtler ile giyerek mükemmel bir uyum yakalayın. Belinizi vurgulamak için kemer kullanabilirsiniz.
4. Dantel Şort
Kıyafetlere romantik ve zarif bir dokunuş katan dantel, bu güzelliğini şortlara da taşıyor. Dantelli bir şortu sade beyaz bir gömlek veya bluzle kombinleyebileceğiniz gibi, baskılı bir tişört ile giyerek tarzınızı konuşturabilirsiniz.
5.Şort Takımları
Üstüyle bir örnek olan şort takımları bu sezonun trend parçalarından. Düz renklerin dışında desenli, çizgili ve renkli seçenekleriyle öne çıkan bu takımlar kolsuz, ince askılı ve kısa kollu üstlerle tamamlanıyor. Kısa üstlerin oldukça revaçta olması dolayısıyla, göbeği açık üstlü modelleri tercih edebilirsiniz.
6. Skorts
Geçen yaza damgasını vurmuş olan skorts’lar, bu sezon da bir yere ayrılmıyor. Bildiğimiz şort eteği andıran bu modelin, özellikle kruvaze kesimli olanları çokça tercih ediliyor.

7. Baskılı şort tulumlar
Yazlık şortların bir başka versiyonu ise şort tulumlar. Birbirinden güzel renk ve desenleriyle kendine hayran bırakan şort tulumların en güzel özelliği, tek parça halinde olması. Böylelikle üstüne bluz uydurma derdiniz ortadan kalkıyor ve kolay yoldan şıklığın keyfine varıyorsunuz.
(Ad text) 

Unknown

1 yorum:

Unknown dedi ki...

yazın en sevdiğim yanı mini şortlar :) özellikle yüksek bel olanlarına..
blogumda makyaj malzemeleri çekilişi var beklerim :)